Referenties

Kijff Marketing en Sales heeft een bijdrage geleverd aan de volgende bedrijven:

 

 

 

Voor de kraamzorgorganisatie Kraam Zeker een marketing- en salesplan ontwikkeld waarmee, via nieuwe doelgroepen, nieuwe cliënten worden verkregen. Door uit te gaan van de kracht van de organisatie én de vraag vanuit de markt worden op effectieve en efficiënte wijze de pluspunten van Kraam Zeker onder de aandacht gebracht bij de gekozen doelgroepen.

 

 

logo-noordercloud

Het IT-servicebedrijf NoorderCloud geadviseerd over de invulling van marketing- en sales activiteiten. Dit nieuwe bedrijf biedt zoveel meer dan cloud-computing. Vooral de dienstverlening die klanten volledig ont-zorgt bij hun dagelijkse IT-activiteiten (veiligheid, snelheid, up-to-date software en  het voorkomen van problemen) wordt onder de aandacht gebracht bij potentiele klanten. Met behulp van de juiste marketingstrategie en de daarbij behorende tactiek focust NoorderCloud zich op de meest relevante doelgroepen. Hiervoor is een model ontwikkeld dat houvast biedt en duidelijkheid geeft omtrent planning en uitvoerbaarheid.

 

 

logo

De School voor Emotieve Therapie geadviseerd over het benaderen van specifieke doelgroepen binnen de wereld van psychotherapeuten. Hiervoor is een marketingscan uitgevoerd met een volledig op de School afgestemd scan-model waardoor duidelijkheid ontstond in de diversiteit van verschillende doelgroepen van therapeuten en patiënten/cliënten én de benadering ervan.

logo

Het communicatiebureau Van der Meer visuele communicatie geadviseerd over de marketing- en salesstrategie voor de komende 5 jaren. Na een grondige analyse en vaststelling van de capaciteiten en kracht van dit bureau is een strategie en planning ontwikkeld waarmee Van der Meer verder kan.